5 Sätt att Maxa Pandora

Baserat på Lifehackers "15 ways to get more out of Pandora", här är mina fem bästa Pandora tips:
Pandora är en personlig DJ på Internet som försöker hitta musik i din smak. Att komma i gång är enkelt: på www.pandora.com, skriv in namnet på en låt eller en artist, klicka på play och njut. För att behålla dina musikkanaler behöver du registrera dig med en e-mail adress. Eftersom Pandoras licens egentligen bara tillåter trafik inom USA får du använda ett "amerikanskt" postnummer, t ex 11122.

1. När det känns som att kanalen har svårt att hitta nya låtar som du absolut gillar till 100 procent, eller om du vill "skippa" fler än de åtta tillåtna låtarna per timme, ladda en annan kanal och klicka sedan tillbaka till den första kanalen som är återställd nu - förhoppningsvis.

2. Om du har en kanal som du gillar skarpt och Pandora försöker introducera nya artister, stäng av Pandora varannan timme (genom att stänga webläsar-fönstret) så kommer alla dina favoritlåtar tillbaka.

3. Tycker du att Pandora ibland tar upp onödigt mycket systemkraft? Öppna Pandora i en egen webläsare eller i Firefox, ett eget fönster i stället för en flik.

4. Använd Pandora spelare som Pandorabrowse eller OpenPandora.

5. Ranka några låtar varje timma med "tummen upp" eller "tummen ner" så kommer du märka att Pandora anstränger sig mer för att hitta musik som du verkligen tycker om.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till artikeln:

Skapa en länk

<< Hem