Flock Webläsare Med Flera Funktioner

Flock är här - den nya webläsaren finns äntligen att ladda hem i beta version. Den är efterlängtad eftersom Flock redan för ett år sedan lovade presentera en webläsare som är gjord för Web 2.0 - det sociala nätet - och sålunda skulle ha inbyggt stöd för bloggning, taggning, bilder och annat.

Se själv vilka funktioner Flock slår sig på bröstet för. Själv gillar jag bäst att man kan öppna en panel dit man kan släpa text och bilder som sparas automatiskt. Jag är mest kritisk till feed-läsaren; det går ännu inte att importera prenumerationer från andra läsare (ingen funktion för opml import, m a o).

Flock bygger på Mozilla, så om du använder Firefox kommer du känna igen dig. Flock är dock mycket snyggare. En av fördelarna med Firefox är alla tillägg man kan installera själv. Flock är förberett för många av dessa och har ett särskilt verktyg som anpassar Firefox-tillägg till Flock.

Kommer jag lämna Internet Explorer och Firefox för Flock? Inte ännu, kankse när Flock har mognat. Men jag kommer absolut att använda Flock varje dag, om inte för andra orsaker så för att den är snygg och lockar till en lekstund.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till artikeln:

Skapa en länk

<< Hem