Testa Office 2007 Utan Installation

Är du nyfiken på Microsoft Office 2007 men vill inte ladda hem, installera och testa beta-versionen? Svaret finns på den här sajten. Lek så mycket du vill - Microsoft skapade sajten för att visa sitt uppdaterade flaggskepp.

Du behöver Internet Explorer (5.5 +). Firefox, Opera och andra webläsare fungerar inte.

För att använda sajten behöver du logga in med Windows Live. Har du inte ett användarkonto (gratis) kan du registrera ett nytt på samma gång. Efter du har loggat in frågar Microsoft efter en e-mail adress. Fyll i en som fungerar eftersom länken till test-sajten skickas till denna adress. Microsoft frågar också efter annan information, som namn, typ av företag. Fyll i efter bästa förmåga eller skriv att du är Norges kronprins. Sajten använder en ActiveX-kontroll från Citrix. Finns den inte på ditt system kommer den att installeras, det tar ett par minuter. Klicka bara Yes och Ok tills installationen är färdig. Innan du öppnar testsajten med länken du fick i ett e-mail, starta om Internet Explorer så att cache-minnet rensas ut.

Tips: Kommer du inte vidare kan du rensa cache minnet genom att gå till huvudmenyn Verktyg. Välj Internet Alternativ. Under fliken Allmänt, i fältet Tillfälliga Internet filer, välj knappen Ta bort filer... Starta om Internet Explorer och använd länken du fick i ett e-mail igen.

När testsajten har laddat kan du välja vilket program du vill se först. Så här ser Microsoft Word ut i Office 2007:

Att bilden inte är så tydlig beror på att jag har förminskat filen för att den ska få plats på den här sidan.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till artikeln:

Skapa en länk

<< Hem